Visjonen

“Likesom dere har vært en forbannelse mellom folkeslagene, du Juda-ætt og du Israels-ætt, skal dere bli til en velsignelse” Sakarja 8:13

Oppfyllelsen av det Profetiske Ord skjer i vår tid. Israel ble en nasjonalstat igjen i 1948, og har siden den gang blitt en kilde til innovasjon, utvikling, sikkerhet og har blitt en velsignelse for hele verden. Afrika blir forvandlet til å bli det nye senteret av kristendommen, og vil omfatte den moralske og etiske klarhet i det globale samfunnet. Dette er fruktene av år med vekkelse i regionene sør for Sahara som nå blir integrert i næringsliv, politikk, næringsliv og nasjonal og menighetsledelse . I denne tiden av historien er det avgjørende for kirkene å øke betydningen av staten Israel og det jødiske folk til fellesskapet, og huske ordene talt til Abraham tusenvis av år siden: “. De som velsigner deg, jeg vil velsigne”

Det er tid for Afrika å reise seg! Det er tid for Afrika for å hevde: Vi har velsignelsens makt! Det er på tide å forene seg med Guds folk og slippe inn i Afrika rikdom og velsignelser som Gud bestemte seg for å sende til verden gjennom dette folket, som er åpenbart for hele verden gjennom jødiske Nobelpriser og innovasjon til verden i moderne tid.

Strategiske mål

Våre nasjonale styrer og avdelinger (17 ulike Afrikanske land er med i tillegg til ASA, Israel og Norge) vil oppnå dette målet på ulike måter i henhold til nasjonale interesser, behov og ressurser. Bilaterale og regionale strategiske nivåer blir forfulgt i både offentlig og privat sektor. Kirke, næringsliv og myndigheter er invitert til bli partnere i dette arbeidet for å oppnå fremgang, velstand, frihet og fred.

Implementering

The Africa-Israel Initiative ønsker å fungere som et bindeledd mellom felles goder og velsignelser bare gjennom å være et redskap for positiv utvikling. Vi vil legge til rette møteplasser og informasjonsplattformer, og gjennomføre aktiviteter for å nå våre mål. Konferanser, koordinering og kirke partnerskap startes på både nasjonale og generelle nivåer.

Finansiering

Afrika er reiser seg! Dette er et afrikansk prosjekt i samarbeid med Israel. Fra hjertet av Afrika sør for Sahara vil velsignelser komme frem. Derfor Africa-Israel Initiative vil søke midler også innenfor det Afrikakanske kontinent. I samarbeid med afrikanske og jødiske interesser vil våre programmer og prosjekter finne midler. Web donasjon er et alternativ, og tiende og offer fra kirkene blir brakt til Sion. Vennligst bruk vår online donasjon, eller ta kontakt med din nasjonale direktør for bidrag. Norge: her kan du gi din gave.

Organisasjonen

The Africa-Israel Initiative er opprettet på en visjon født i Sør-Afrika. Grunnleggerne bekreftet visjonen, og bestemte seg for å forfølge dette kallet i lydighet og tro.

Initiativet er organisert i nasjonale avdelinger, regionale direktører, en Sentral ledelse og et Board of Trustees . Hele ideen er å frigjøre initiativ og kreativitet i felles enighet og i nasjonal funksjonalitet. Det er et organisert nettverk, alltid åpen for å utvide nettverket, og etterjager et felles mål i enhet og tillit.

Share this Post